CYBERPUNK 2077 Boyutu Nedir? Ön Yükleme

Will Cyberpunk 2077 preload lansmanı öncesinde satışa sunulacak? Merakla beklenen RPG’nin çıkış süreleri nelerdir?

Cyberpunk 2077 neredeyse üzerimizde ve dosya boyutu diğer modern oyunlarınki kadar devasa olmasa da, önyükleme yapıp yapamayacağınızı ve lansmandan önce yayınlanma sürelerinin ne olduğunu bilmenize yardımcı oluyor .

Bunun için bekleme süresi oldukça uzun oldu ve pek çok oyuncu oyun piyasaya çıkar çıkmaz koşarak yere vurmak isteyecek.

Cyberpunk 2077 Önyükleme ve Yayın Süreleri


Sadece spekülasyon yapabildiğimiz bir dönemden sonra, CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 önyüklemesinin gerçekten de lansmandan önce mevcut olacağını doğruladı.

PC kullanıcıları, Cyberpunk 2077’yi 7 Aralık Pazartesi, 23:00 GMT / 12 PM CET / 3 AM PST ile Gog.com’da ve 4 PM GMT / 5 PM CET / 8 AM PST ile Epic Games Store ve Steam’de önceden yükleyebilir. Gog.com.tr ve Epic Games Store ve Steam’de 4 PM GMT / 5 PM CET / 08:00 PST.

Xbox’ta Cyberpunk 2077 ön yüklemesi 3 Aralık Perşembe günü 16:00 GMT / 17:00 CET / 08:00 PST’de başlayacak.

PlayStation kullanıcıları, 8 Aralık’ta, 10 Aralık sürümünden iki gün önce oyun dosyalarını indirebilecekler, ancak tam zamanlar henüz paylaşılmamıştı.

Cyberpunk 2077 Boyutu Nedir?

Cyberpunk, Playstation Store’da listelenmiş durumda ve detaylara bakılırsa oyunu yüklemek için PS4’ünüzde en az 80 GB! (o ha) alan olması gerekecek.

Cyberpunk 2077 Yayın Süreleri

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077’nin resmi çıkış zamanlarını paylaşarak, merakla beklenen RPG’sinin dünya genelinde birçok yerde ne zaman yayınlanacağını ortaya koydu.

İşte PC ve Stadia için Cyberpunk 2077 sürüm süreleri, böylece önceden hazırlanabilirsiniz:

    • Los Angeles – 9 Aralık, 16:00 PST
    • Mexico City – 9 Aralık 18:00 CST
    • New York – 9 Aralık 19:00 EST
    • Londra – 10 Aralık 12 AM GMT
    • Paris – 10 Aralık 1 AM CET
    • Kahire – 10 Aralık 2 AM EET
    • Pekin – 10 Aralık 08:00 CST
    • Sidney – 10 Aralık 11 AM AEST

Konsollar için Cyberpunk 2077 sürüm süreleri, her bölgede yerel saatle gece yarısı için ayarlanmıştır.

Bu makaleyi, Cyberpunk 2077 önyüklemesi ve bunları bulur bulmaz yayın süreleriyle ilgili yeni ayrıntılarla birlikte gözden geçirip güncelleyeceğiz.

Co
Selam ben Co, Haylaz Co.
deneme bonusu veren siteler